Ring oss: 018 - 472 15 00
Mindsnake webbyrå i Uppsala

Skaffa en säker hemsida


Frågan om säkerhet och personlig integritet blir allt viktigare i samhället. De negativa konsekvenserna för den som väljer bort säkerhet ökar ständigt. När det gäller hemsidor är informationen som skickas mellan servern och webbläsaren normalt oskyddad. Det inkluderar bland annat all text och bild på hemsidan men också allt besökaren skriver i formulär - inklusive eventuella inloggningsuppgifter. En tredjepart kan avläsa informationen för oönskade ändamål. Förutom säkerhetsrisken finns ett annat starkt argument för att skaffa en säker hemsida. Google placerar osäkra hemsidor längre ner i sina sökresultat.


Så här enkelt är det


För att skydda informationen på din hemsida och dina besökare samt återställa din placering i sökresultaten behöver du ett SSL-certifikat. Beställ det alternativ som passar er bäst i formuläret nedan så sköter vi om resten. Läs gärna den längre tjänstebeskrivningen eller ring oss om du har frågor.

SSL Minimal

249 kr / mån*

Bekräftar domänägarskap, förbättrar ranking i sökmotorer och skyddar all trafik till er hemsida från hackare med SHA-2- och 2048-bitars kryptering.

SSL Business

349 kr / mån*

Bekräftar domänägarskap, certifikatet är verifierat att verkligen tillhör ert företag (OV), förbättrar ranking i sökmotorer och skyddar all trafik till er hemsida från hackare med SHA-2- och 2048-bitars kryptering.

SSL Premium

599 kr / mån*

Bekräftar domänägarskap, certifikatet är verifierat att verkligen tillhör ert företag genom en mer omfattande granskningsprocess (EV) som visas med ett grönt adressfält i webbläsaren, förbättrar ranking i sökmotorer och skyddar all trafik till er hemsida från hackare med SHA-2- och 2048-bitars kryptering.


Beställ här

Gör min hemsida säker
Samtliga priser är exklusive moms, och gäller vid årsvis fakturering


Ett SSL-certifikat visar
att din hemsida är säker